EXCLUSIEVE SIERADEN

ƆB

ONTWERP VAN BIJZONDERE SIERADEN

In de tijd dat wij onze winkel Aux Couleurs du Temps hadden heeft Christine voor de winkel vrolijke en originele kettingen en armbandjes van mooie edelstenen gemaakt. Deze vielen erg in de smaak bij onze klanten en waren telkens snel uitverkocht. Door tijdgebrek heeft zij toentertijd helaas moeten stoppen met het ontwerpen van deze sieraden. Jaren geleden heeft ze nog wel een exclusieve serie armbanden gecreëerd die verkocht werden in de twee mooie winkels van Maison de Bonneterie in Amsterdam en Den Haag.

Sinds wij de winkel niet meer hebben is Christine weer begonnen met het ontwerpen en vervaardigen van een lijn bijzondere sieraden. Zij maakt prachtige, tijdloze kettingen en armbanden van v.n.l. zoetwaterparels gecombineerd met edelstenen, parels en gouden slotjes, diamantjes en bijzondere steentjes.

Enkele colliers zijn afgewerkt met een speciaal voor haar bij een Friese goudsmid vervaardigd 18-karaats parelclip. Deze clips zijn momenteel heel moeilijk te vinden bij de juweliers! Wij verkopen deze clips ook los in twee maten. Er is een gladde en een gevlochten uitvoering.

Ieder ontwerp is uniek.

De bijzondere parelcolliers bestaan uit 3 kettingen die los en lang gedragen kunnen worden of in elkaar gedraaid en bevestigd met de gouden parelclip.

Ook maakt ze kettingen van een enkel snoer, met of zonder slotje.

Bij iedere ketting kan een bijpassende armband besteld worden.

Voor meer informatie over onze exclusieve sieraden kunt u contact met ons opnemen via info@auxtemps.com, 

Verkoop op afspraak.

Hier een impressie van enkele ontwerpen die Christine de afgelopen periode heeft gemaakt;