OVER ONS

 Aux Couleurs du Temps
sinds 1998

                                                                                                                                                     

In 1998 zijn wij in Bilthoven met onze winkel in artikelen voor de gedekte tafel begonnen. Enkele jaren later zijn wij ook meubelen, lampen, keukentextiel, cadeauartikelen en modeaccessoires gaan verkopen. In onze kleine, maar gezellige typische Franse winkel hadden wij een groot aanbod van bekende, exclusieve merken. Enkele merken die wij verkochten waren GIEN, Emma Bridgewater, Bunzlau Castle, Le Jacquard Français, Garnier Thiebaut, Lambert, Caspari, Le Creuset, Goodwill, La verrerie de Biot en Camps&Camps.  Naast deze merken verkochten wij steeds weer nieuwe artikelen die wij zelf  rechtstreeks in Frankrijk wisten in te kopen. De laatste jaren hebben wij ook dames- en kindermode aan het assortiment toegevoegd. Met veel succes verkochten wij o.a. de merken Saint James, Petit Bateau, Ireland”s Eye.
De winkel ‘Aux Couleurs du Temps’  was in het centrum van Bilthoven aan de Julianalaan.
Eind 2007 hebben wij besloten onze activiteiten uit te breiden door middel van een webwinkel. In mei 2008 is deze webwinkel onder de naam ‘Auxtemps.com’  van start gegaan. In 2012 is deze webshop verder gegaan onder de naam ‘Chrisby.com’ .

In 2018 hebben wij besloten om te stoppen met alle winkelactiviteiten. Na 21 jaar Aux Couleurs du Temps en bijna 35 jaar detailhandel wilden wij iets anders gaan doen. Op het hoogtepunt van de winkel hebben wij de voorraad uitverkocht gedurende een grote en succesvolle opheffingsuitverkoop. Op 28 januari 2019 sloten wij definitief de deur van onze winkel en trokken wij de stekker uit de webshop.

Sindsdien wonen wij in Friesland en vertegenwoordigen wij enkel exclusieve Franse merken in Nederland. Wij verkopen de merken Le Jacquard Français (luxe tafelkleden, keukendoeken en badltextiel),  Les Jardins de la Comtesse (een leuke en exclusieve collectie melamine serviesgoed en luxe picknickmanden) en La Verrerie de Biot (robuuste mondgeblazen glazen) aan diverse mooie winkels in Nederland.

Gegevens:
Aux Couleurs du Temps
Bewaarskoallesteech 3
8551SC Woudsend

info@auxtemps.com
https://www.auxtemps.com/

 

KvK gegevens:
Aux Couleurs Du Temps
KvK-nummer: 30147427 0000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.