De wintercollectie 2017/2018 van Le Jacquard Francais

Productinformatie

De nieuwe wintercollecties 2017/2018 van Le Jacquard Francais

Van Le Jacquard Français en LJF By hebben wij weer de nieuwe collecties voor de winter van 2017 binnen!

Veel van deze artikelen van  Le Jacquard Français Collection en de modernere lijn LJF-By zijn ook online te bestellen in onze webshop chrisby.com!
Al jaren verkopen wij artikelen van Le Jacquard Français. Van dit bekende Franse merk hebben wij prachtige tafelkleden in originele dessins en kleuren. Deze luxe kleden zijn heel geschikt om met de serviezen van o.a. Gien te combineren. Wij hebben een grote keuze in deze mooi geweven kleden, met of zonder coating-laag. De kleden met een coating laag zijn ideaal voor buiten, in de keuken of voor gezinnen met kleine kinderen. Gemakkelijk schoon te maken en geen vlekken! Ook verkopen wij bepaalde series aan de meter.
Wij voeren van dit merk ook prachtige keukendoeken.
Sinds enkele jaren heeft Le Jacquard Français een modernere en iets goedkopere lijn uitgebracht; LJF by. Hiervan hebben wij ook een ruime keus in de winkel en in onze webshop (www.chrisby.com).
Kijk op chrisby.com voor mooie tafelkleden en prachtige theedoeken!

De nieuwe collecties voor dit seizoen zijn weer heel bijzonder. Mooi geweven motieven in de authentieke stijl van Le Jacquard Français. Bijzonder zijn bijvoorbeeld de nieuwe series Palace, Bastide (coated) en Feuillage.

Voor de feestdagen is er de serie tafelkleden van Contes d’Hiver (wintersprookjes). Een echt sprookje op tafel! In het rood en in het wit te verkrijgen.

En natuurlijk weer mooie keukendoeken in bijzonder geweven motieven! Echte kunstwerkjes.

Aux Couleurs du Temps is tevens de Nederlandse agent van Le Jacquard Français.Facebook comments:

Plaats een Reactie!