ACdT agent voor NL van Le Jacquard Francais en La Verrerie de Biot

Productinformatie


Aux Couleurs du Temps is agent voor Nederland van het luxe merk tafellinnen “Le Jacquard Français” en van de mondgeblazen glazen van “La verrerie de Biot”!

Le Jacquard Français is een Frans merk gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig tafellinnen; tafelkleden, tafellopers, servetten, placemats én keukendoeken. Elk seizoen weer komt Le Jacquard Français met prachtige motieven die geheel afgestemd zijn op de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van mode en interieur. Le Jacquard Français werkt met mooie kleurpaletten. De collectie bestaat uit de traditionele serie “Le Jacquard Français collection” en de modernere en wat goedkopere serie “LJF By”.

La verrerie de Biot is wereldberoemd om haar mondgeblazen glazen met luchtbelletjes. Omdat ieder glas met de mond wordt geblazen is niet een object hetzelfde, maar wel uniek. De glazen, schalen of karaffen worden in mooie, zonnige, kleuren geblazen. Ook levert La Verrerie de Biot een serie glazen, schalen en karaffen in kunststof. Deze “ligne piscine” is ideaal voor op de boot, in de tuin of gewoon gemakkelijk in huis. Ook verkrijgbaar in meerdere zomerse kleuren.

 

Voor contact over ons agentschap: act@auxtemps.com

 Facebook comments:

Plaats een Reactie!