Nieuwe collecties zomer 2018

Productinformatie

Aardewerk, serviezen, glazen, dames- en kindermode, deco, cadeauartikelen en meer…

Voor de zomer van 2018 hebben we weer bijzondere collecties ingekocht!

Van Barbotine d’Aubagne mooie schalen, kommen en kannen in de uitgesproken Provençaalse kleuren.  Mooi decoratief en bruikbaar aardewerk. 
Door Le Jacquard Français zijn er weer mooie collecties tafelkleden en theedoeken in vrolijke kleuren met bijzondere motieven geweven! Verschillende tafelkleden zijn ook te verkrijgen met een coating laag. Ideaal voor in de tuin!
Emma Bridgewater  heeft voor dit seizoen enkele nieuwe motieven gemaakt. Voor deze zomer mooie mokken met viooltjes (Pink Pansy en Purple Pansy) en Lathyrus (Sweat Pea). Verder nog een geweldige serie schalen met tomaten en artichokken (Veg Garden).
Gien is met een romantisch en tijdloos servies gekomen; Les Oiseaux. Het decor komt uit de archieven van Gien en is aangepast aan de huidige tijd. Het decor, in de kleuren groen en gebroken wit, geeft twee vogeltjes op een tak van een fruitboom weer. Natuurlijk hebben we ook weer een grote keus in de reeds bestaande collecties van Gien zoals o.a. Route des Indes, Azur, Provence, Safari, Jardin Extraordinaires,  Millefleurs, Les Amoureux, Paris-Paris, Ca c’est Paris, Oiseaux Bleu.
Van Luxoria hebben wij weer mooie kristallen glazen in verschillende modellen en vele kleuren.
Zoals altijd ook weer de robuuste glazen met de belletjes van Biot.

Verder leuke en vrolijke servetjes  van Caspari, eventueel te combineren met mooie kaarsen.
Van Caspari hebben wij ook een leuke lijn met plexi glazen en karaffen. Heel vrolijk en handig! Een leuk cadeau….

Mode

Baby-en Kinderkleding:

Ook voor dit zomerseizoen hebben wij weer een grote collectie baby- en kinderkleding van Petit Bateau ingekocht! Mooie, comfortabele en praktische kleding voor pasgeborene tot de leeftijd van 10 jaar. Wij hebben vestjes, truien, (zeil-)jassen, bloesjes, shirts, jurkjes, pyjama’s, rompertjes en t-shirts.

 Dameskleding:

Natuurlijk hebben wij ook nu weer een uitgebreide collectie van het Franse merk Saint James. Veel leuke vesten, jurken, truien, jassen, t-shirts en blouses. Met of zonder de bekende strepen!

Uit Nederland hebben wij van het Friese merk Roosenstein Wolke (RW) een stoere, nautische collectie dameskleding. Veel jurken, polo’s, truitjes, bermuda’s en vesten in katoen en/of wol.

Natuurlijk hebben wij ook weer originele modeaccessoires zoals prachtige shawls uit Frankrijk en de collectie oorbellen, armbanden en kettingen in de modekleuren van deze zomer van Camps&Camps.

Dus ook dit seizoen weer veel nieuws bij Aux Couleurs du Temps!

 

Op Facebook kan u meer foto’s van onze nieuwste artikelen bekijken. Bekijk hier het album. Of kopieer/plak de volgende link in uw adresbalk van uw browser:
https://www.facebook.com/AuxCouleursDuTemps/photos/a.850065141680529.1073741828.148060315214352/1639917946028574/?type=3&theater

 

Vergeet niet om onze pagina meteen te ‘liken’ om ons ook op Facebook te volgen!

 Facebook comments:

Plaats een Reactie!