Nu ook een hoekje voor kinderen

Productinformatie

aux couleurs du temps-petit bateau-jongen-zomer-2017

Wij hebben in onze winkel nu ook een hoekje ingericht speciaal voor kinder-en babykleding en vol met leuke cadeau’s voor kinderen.aux couleurs du temps-petit bateau-meisjeII-zomer-2017

Van Saint James hebben wij een kleine collectie kleding van de lijn Saint James Enfants.
leuke gestreepte truien en t-shirts, jurkjes en de originele, waterdichte, zeiljacks.

Wij hebben tevens een uitgebreide collectie van het welbekende baby-en kinderkledingmerk Le Petit Bateau! Rompertjes, pyama’s, truitjes, vestjes, blouses, jurkjes, body’s, jasjes, slabbetjes, allemaal te koop in onze winkel!

Van Dalmard Marine uit Bretagne verkopen wij de echte “houtje-touwtje”jassen voor kinderen. In het navy voor jongens en in het paars voor de meisjes. Alleen in het winterseizoen te verkrijgen!

Verder hebben wij van Gien het servies “Lucien” met origineel gedecoreerde borden uit een fantasiewereld. In het najaar van 2016 komt het leuke servies “Le Secret” naar een verhaal van Emilie Vast.
Van Emma Bridgewater leuke mokken, bordjes en kommen in melamine met de decors “dancing mouse”en “men at work”, “dinosaurus”, en “Circus”. Ook te verkrijgen in een leuk koffertje, een fantastisch cadeau voor € 29,95!!

Uit Frankrijk van Barbotine d’Aubagne originele met de handgemaakte bordjes met een bijzonder kinderdecor, te kiezen uit “pluie”of “soleil”.

Kijk hier ook eens op onze Facebook pagina:   https://www.facebook.com/AuxCouleursDuTemps/photos/pcb.1204425362911170/1204422306244809/?type=3&theaterFacebook comments:

Plaats een Reactie!