LES JARDINS DE LA COMTESSE

 


L’art de vivre op zijn Frans, met picknickmanden en melamine servies

De traditionele PICKNICKMANDEN zijn op artisanale wijze en met de hand gevlochten uit wilgentakken van de beste kwaliteit en mooi afgewerkt aan de binnen- en buitenkant. De manden zijn compleet ingericht te verkrijgen met o.a. porseleinen borden (met het logo van het merk),  glazen, 3 tot 4 delig bestek, een peper-en zoutvaatje, een isolatievak, een flessenhouder en soms ook een picknick kleed. Ook zijn er een aantal picknick rugzakken in de collectie.
De picknickmanden zijn te verkrijgen voor 2 tot maar liefst 6 personen! Er zijn ook lege picknickmanden te koop.

Een picknickmand van Les Jardins de la Comtesse is een exclusief cadeau voor een interessante prijs!!!
Een geslaagde picknick op het platteland, in het park, aan de zee of in de bergen, met een originele mand, gecreëerd door ‘Jardins de la Comtesse’.

Les Jardins de la Comtesse verkoopt ook een mooie, uitgebreide serie van bijna onbreekbaar MELAMINE TAFELSERVIES van  een zeer hoge kwaliteit. Hierin zijn o.a. grote en kleine diepe en platte schalen, borden, dienbladen

Deze MelARTmine Collection, is het assortiment van melamine servies dat kleurrijk en vrijwel onbreekbaar is. Het is een servies dat eruitziet als keramiek maar niet zo kwetsbaar is, dankzij het gebruik van pure melamine van hoge kwaliteit.

Een bijzondere collectie, gelanceerd in 2019; producten met design motief en moderne vormen om de tafels mooi en feestelijk te maken: Veel items zijn zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant gedecoreerd!!

Modern, fris, vrolijk en schokbestendig is dit melamine servies  dat de tafelkunst voor buiten heruitvindt. Het kleurrijke melamine servies is geprint met motieven als Lama’s/Cactussen, Exotische Bloemen, Tropische Vogels, Bali, Marine blauw en  ook Effen Kleuren. Deze thema’s zullen uw tafel verfraaien. Een ideaal servies voor buiten maar ook voor binnen.

In het decor Bali en Jungle is een serie glazen borden gemaakt. De serie borden is te verkrijgen in 3 maten; gebakbord, ontbijtbord en dinerbord. De borden zijn heel sterk, gemaakt van gehard glas en kunnen in de vaatwasmachine en in de oven tot 100 graden Celcius. 

klik hier voor de verkoopadressen van de producten van Les Jardins de la Comtesse in Nederland

Een mooi stukje geschiedenis van Les Jardins de la Comtesse:

Jardins de la Comtesse is ontstaan door de herinnering aan een groot familie domein waar  grootmoeder haar vrienden, familie en talrijke kleinkinderen ontving. Grootmoeder, een kleurrijk personage, behorend tot één van de oudste aristocratische families van Europa, regeerde in haar eigen kleine wereld op het landgoed. Zij droeg altijd  een grote strooien hoed en een lang schort. Ze was de chef in haar eigen keuken waar zij heerlijke en fijne gerechten bereidde die daarna op de memorabele picknicks met familie en vrienden werden genuttigd. Het waren mooie momenten van simpel geluk midden in de bossen. Iedereen haalde zijn mooiste servies uit hun picknickmand en legde deze op grote kleden om samen een aangenaam en gezellig moment te beleven. Grootmoeder heeft  deze passie voor tuinen en mooie voorwerpen doorgegeven. Het familie-embleem is de uiting hiervan: de boom die het embleem sinds 1395 versiert stelt  het leven in de open lucht voor, met respect voor traditie en waarden.

 

klik hier voor meer foto’s van Les Jardins de la Comtesse