Lampe Berger

Productinformatie

 

 

Lampe Berger werd meer dan 100 jaar geleden door de apotheker Maurice Berger ontworpen om de atmosfeer van afgesloten ruimten in o.a. ziekenhuizen te zuiveren. Aan dit systeem, het diffusiesysteem met katalyse, werd later parfum toegevoegd waardoor het ook geschikt werd om in privé woningen te gebruiken. Het vernietigd slechte geuren en doet het huis binnen 30 minuten heerlijk ruiken. Dankzij de brander in de decoratieve flesjes zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht en voorkomt tegelijkertijd verspreiding van bacteriën. Voor degene die liever geen geparfumeerde geur in huis wil gebruiken bestaat ook een “Neutrale”huisparfum. Deze is geurloos maar zuivert wel de lucht van onaangename geurtjes in de ruimte.

Altijd alert voor alle aspecten van de kwaliteit, maakt Lampe Berger het een regel om in de lucht alleen stoffen te verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. De testen die regelmatig worden uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium, garanderen dat er geen rook en verspreiding van BTEX (benzeen, styreen, naftaleen, formaldehyde en asceetaldehyde) plaatsvinden.
De ingrediënten die in de huisparfums zitten zijn onderworpen aan specifieke interne normen die strenger zijn dan die vereist door de Europese en Amerikaanse farmacie en door de IFRA (International Fragrances Association).

Er bestaat een grote collectie flesjes (branders), sommige zijn echte collectors items. Grote namen zoals Baccarat, Lalique, Cocteau, Picasso en Chanel hebben hun eigen model ontworpen.
Er zijn meer dan 50 huisparfums in de collectie. Iedere parfum is passend bij een seizoen, sfeer, herinnering.
In onze winkel hebben wij een ruime keuze aan flessen met huisparfum en aan modellen branders. Ook hebben wij starterspakketten voor degene die Lampe Berger wil ontdekken.

 Facebook comments:

Plaats een Reactie!