Verzenden & RetournerenVerzenden

In de webshop van Aux Couleurs du Temps proberen wij zoveel mogelijk producten beschikbaar te stellen. Helaas zijn wij niet in staat om (door de grootte van onze organisatie en de beperkte opslagcapaciteit) veel producten direct leverbaar te stellen. Door de grote wekelijkse aanvoer zijn wij echter in staat om veel bestellingen op korte termijn te leveren. 

Bestellingen kunnen dus eerder of later worden geleverd. Na het plaatsen van een bestelling zullen wij u zorgvuldig blijven informeren over het verloop van van de bestelling en eventuele updates.

Betaling ontvangen

Als de betaling voor een bestelling is ontvangen, dan worden de producten, mits op voorraad, zo snel mogelijk verzonden. Auxtemps.com/chrisby.com maakt hiervoor gebruik van de diensten van TNT post. Voor bestellingen onder de €70,- brengen wij €4,95,- verzendkosten (standaard) in rekening. Voor bestellingen boven de €70 ,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor een volledig overzicht van onze verzendkosten, klikt u hier. Voor verzending naar het buitenland gelden er andere tarieven.

Wij zullen met grote zorg de bestellingen zo snel mogelijk verzenden. Indien de levertijd van de bestelde artikelen dermate vertraagd is, dan wordt u daarvan op de hoogte gebracht. Wij vinden service erg belangrijk bij onze zaak, dus mocht de levering te lang uitblijven dan zien wij u graag tegemoet in de vorm van een vervangend product of terugbetaling van het gehele aankoopbedrag + eventuele verzendkosten.

Na ontvangst van uw bestelling kunt u de artikelen binnen zeven dagen, zonder opgave van redenen, de bestelling retourneren. U kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen of het bedrag terug laten storten op uw rekening. Voorwaarde is wel dat u door middel van een e-mail of brief ons laat weten dat u uw bestelling retourneert. De producten moeten (in het geval van retourneren) onbeschadigd, compleet, origineel en ongebruikt zijn. De kosten en het risico van de retourzending liggen dan ook bij u. Na ontvangst van de retournering, zullen wij binnen 14 dagen de aankoopprijs  (excl. de eventueel betaalde verzendkosten) terugbetalen. Bestellingen die tijdens de levering beschadigd zijn worden geheel vergoed met de voorwaarde dat deze worden geretourneerd.