Over Ons

Over Aux Couleurs du Temps

De winkel                                                                                                                                                                    sinds 1998

In 1998 zijn wij met onze winkel in artikelen voor de gedekte tafel begonnen. Iets later zijn wij ook meubelen, lampen, keukentextiel, cadeauartikelen en modeaccessoires en damesmode gaan verkopen. Ook geven wij  interieuradvies. In onze kleine, maar gezellige typische Franse winkel vindt u een groot aanbod van bekende, exclusieve merken. Naast deze merken hebben wij steeds weer nieuwe artikelen die wij zelf in Frankrijk hebben weten in te kopen. Vaak zijn wij dan de enige winkel in Nederland die deze artikelen verkoopt. Het doet ons plezier om al onze klanten een goed en eerlijk advies te geven.

Wij helpen u ook graag bij het samenstellen van uw huwelijks- of cadeaulijst.

De winkel ‘Aux Couleurs du Temps’ bevindt zich in Bilthoven, een leuk plaatsje tussen Utrecht en Amersfoort. Hier kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Ook is Bilthoven heel gemakkelijk met de trein te bereiken.
Eind 2007 hebben wij besloten onze activiteiten uit te breiden door middel van een webwinkel. In mei 2008 is deze webwinkel onder de naam ‘auxtemps.com’ van start gegaan. Vanaf 2013 is de site van auxtemps.com een etalage van de winkel met een overzicht van de belangrijkste merken en de laatste ontwikkelingen in de winkel. Voor de webshop kunt u gaan naar de verkoopsite chrisby.com.

Gegevens:
Aux Couleurs du Temps
Julianalaan 28/A
3722 GR Bilthoven
030 2294590
info@auxtemps.com
http://www.auxtemps.com/ en http://www.chrisby.com

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur.

KvK gegevens:
Aux Couleurs Du Temps
KvK-nummer: 30147427 0000
Hoofdvestiging