Over Ons

Over Aux Couleurs du Temps

De winkel                                                                                                                                                                    sinds 1998

In 1998 zijn wij met onze winkel in artikelen voor de gedekte tafel begonnen. Iets later zijn wij ook meubelen, lampen, keukentextiel, cadeauartikelen en modeaccessoires gaan verkopen en interieuradvies gaan geven. In onze kleine, maar gezellige typische Franse winkel vindt u een groot aanbod van bekende, exclusieve merken. Naast deze merken hebben wij steeds weer nieuwe artikelen die wij zelf in Frankrijk hebben weten in te kopen. Vaak zijn wij dan de enige winkel in Nederland die deze artikelen verkoopt. Het doet ons plezier om al onze klanten een goed en eerlijk advies te geven. Wij helpen u ook graag bij het samenstellen van uw huwelijks- of cadeaulijst.
De winkel ‘Aux Couleurs du Temps’ bevindt zich in Bilthoven, een leuk plaatsje tussen Utrecht en Amersfoort. Hier kan u gemakkelijk en gratis parkeren.
Eind 2007 hebben wij besloten onze activiteiten uit te breiden door middel van een webwinkel. In mei 2008 is deze webwinkel onder de naam ‘Auxtemps.com’ van start gegaan. In 2012 is deze webshop verder gegaan onder de naam ‘Chrisby.com’ waarbij het assortiment aanzienlijk is uitgebreid.

Gegevens:
Aux Couleurs du Temps
Julianalaan 28/A
3722 GR Bilthoven
030 2294590
info@auxtemps.com
http://www.auxtemps.com/

Webshop:
http://www.chrisby.com/

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur.

KvK gegevens:
Aux Couleurs Du Temps
KvK-nummer: 30147427 0000
Hoofdvestiging